mandag den 6. februar 2012

Præsident og nyt kamera

Onsdag den første februar 2012 er en historisk dag for Grundfos Serbien, det er dagen hvor det første spadestik til den 25.000 kvm store nye fabrik blev taget. Oprindelig planlagt til den tredje februar blev det hele rykket da Serbiens præsident meldte sin ankomst, det betød rigtig mange overarbejdstimer for rigtig mange Grundfos ansatte. Hotelværelser til bestyrelsen og andre danske gæster skulle ombookes, flyrejser, transport, telt, underholdning, catering ligeså, derudover blev deadline'en for entreprenør kontrakten også rykket. På en eller anden måde lykkes det hele dog, alt var på plads til kl 12, selv kontrakten med entreprenøren som blev underskrevet en gang imellem kl 10 og 11 på et hemmeligt sted (midt kontor, blev flyttet ind i kantinen i 3 dage :( ).

Selv om festen forgik på en forblæst mark midt i ingenting og i 10 graders frost, var stemningen (selvfølgelig) høj, de danskere der var fløjet ind var meget imponeret over underholdningen. Mere info om talere osv kan læse på følgende links:
http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=83390
http://www.balkans.com/open-news.php?uniquenumber=134485
http://www.bloomberg.com/news/2011-11-15/grundfos-to-open-new-factory-in-serbia-to-meet-rising-demand.html
http://features.rr.com/article/05K2gEue5J6mY?q=European+Commission
http://www.tanjug.rs/news/31990/tadic--we-need-inventiveness.htm


Og så selvfølgelig lidt billeder :)
 Underholdning med musik og dans, opført af de lokale børn fra Indija
 Den serbiske præsident Tadic sammen med Jim Toft (GM for Grundfos Serbien) som den serbiske presse har omdødt til Jim Fort Nielsen...
 De første spadestik
Og så hurtigt ind i teltet igen, -10 grader og blæst.

Og så kom jeg på magisk videre til næste emne: Nikon. Da mit gamle Canon 1100d der taget til Afrika sammen med julie, gav det jo chancen for at opgradere kameraet. Afløseren blev et Nikon D7000 med et 18-200 objektiv, kort opsummeret: Super kamera som lige er lidt bedre end canon'et på alle punkter.  



Ironi: Den eneste måde jeg kan tage et billede af mit digitale spejlreflekskamera er ved at bruge et elendige kamera i min telefon...

2 kommentarer:

  1. Fornemt besøg må man sige :) Og lidt koldt...

    SvarSlet
  2. that's how we roll at Grundfos, lots of clothes and important bureaucrats :)

    SvarSlet